Neurotransmitters

Iedere neurotransmitter heeft eigen specifieke kenmerken. Van Dopamine, Acetylcholine, GABA en Serotonine is bekend welke kenmerken je vertoont als ze optimaal functioneren. Deze kenmerken zijn gebaseerd op meer dan 50 jaar onderzoek en klinische observaties. Ze vormen een belangrijke sleutel voor een goed prestatievermogen, zoals bijvoorbeeld bij sport, werk en/of studie. Daarnaast zijn ze ook van belang om sneller te kunnen herstellen vanwege hun invloed op het immuunsysteem, hormonen en de celstofwisseling. Een optimale werking van neurotransmitters leidt dus enerzijds tot een hoog prestatievermogen, terwijl een verminderde werking anderzijds leidt tot een verlaagd herstelvermogen. 

Neuro4Profiel

Het Neuro4Profiel is een aangepast Braverman model. Dit meetinstrument bestaat uit een uitgebreide digitale vragenlijst, waarmee de functionaliteit van Dopamine, Acetylcholine, GABA en Serotonine wordt vertaald naar functionele scores. De functionaliteit van je neurotransmitters kan gericht worden verbeterd. Het Neuro4Profiel kan als basis dienen voor elk op maat gemaakt advies, voor zowel voeding, suppletie als leefstijl.

Ben je gezondheidsprofessional en wil je zelf testen hoe het werkt?
Meld je hier aan en ontvang een GRATIS Neuro4Profiel!

Abonnement

CellCare Academy biedt twee verschillende HRM-abonnementen aan voor zorgprofessionals die bekend zijn met de Neurotransmitters.

 

Online applicatie Basis  Premium
Prijs per jaar ex. BTW € 205   € 325 
Neuro4profiel met rapport en adviesgenerator  Ja Ja
Digitaal cliëntendossier (onbeperkt)  Ja Ja
Behandeladvies / suppletieadvies Ja Ja
Databeveiliging Ja Ja
Digitale assessments:     
* Neuro4profiel Ja Ja
* Neuro4profiel (verkort) Ja Ja
* Neuro4profiel (< 18 jaar) Ja Ja
* VAS Ja Ja
* PNEI-anamneselijst   Ja
* Toxic Symptoms Profile (TSP)    Ja
Gepersonaliseerde mail met eigen logo   Ja
Extra voordeel: Standaard 5% extra korting op je professional inkoopprijs bij CellCare Supplements en Beauty by CellCare  Ja Ja

 

Uitleg en mogelijkheden HRM systeem en abonnee 
 
Extra voordeel als HRM-abonnee
Je ontvangt bij CellCare Supplements en Beauty by CellCare standaard 5% extra korting bovenop je gezondheidsprofessional inkoopsprijs. 
 
Neuro4profiel met rapport en adviesgenerator
Vanuit het systeem kun je automatisch de Neuro4Profiel vragenlijst naar je cliënt sturen. Nadat je cliënt de vragenlijst voor 100% heeft ingevuld, krijg je automatisch in je systeem de vragenlijst teruggeschoten. D.m.v. een eindscore (uitslag) genereert het systeem daarbij gelijk een rapport van 3 pagina’s.
 
Digitaal cliëntendossier (onbeperkt)
In het systeem kun je een cliëntendossier aanmaken, hierin kun je het volgende vermelden: Volledige n.a.w. gegevens, telefoonnummer, e-mail, geboortedatum. 
Je kunt vanuit het dossier de digitale assessments versturen, consultverslaglegging aanmaken, behandeladviezen maken en je kunt ook bestanden of notities uploaden, je kunt hierbij denken aan bloeduitslagen die je dan bijvoorbeeld kunt uploaden. 
 

Digitale vragenlijsten
De volgende vragenlijsten kun je automatisch vanuit het systeem versturen: 

  • Neuro4profiel (verkort, en voor onder de 18jr) 
  • VAS (Visueel Analoge-schaal) 
  • PNEI-Anamneselijst 
  • Toxic Symptoms Profile (TSP) 

Wanneer je cliënt de vragenlijst voor 100% heeft ingevuld en heeft ‘teruggestuurd’ krijg je automatisch de antwoorden in je systeem teruggeschoten. 
 
Consult verslagen
Hier kun je jouw eigen consultverslag typen, je kunt de datum aangeven en de manier waarop je het consult hebt gevoerd, via telefoon of mail of afspraak. 
 
Behandeladvies / suppletieadvies
Je kunt in het systeem een behandel/suppletieadvies aanmaken. Wanneer je dit doet, kun je alle supplementen van CellCare toevoegen, maar ook supplementen van andere merken, medicatie en zelf een voedingsadvies intypen. De inname momenten en hoeveelheid kun je bij elk supplement ook aangeven, wanneer je alles hebt verwerkt, kun je het downloaden en zo krijg je een behandel/suppletieadvies voor je cliënt. 
 
Notities en bestanden
In dit gedeelte kun je zelf notities noteren/typen en je kunt bestanden uploaden. 
Zo kun je bijvoorbeeld een document met bloeduitslagen van een cliënt hier naar toe uploaden en nog veel meer natuurlijk. 
 
Gepersonaliseerde mail met eigen logo
Wanneer je abonnement inclusief logo is, kun je jouw logo naar ons sturen, wij zullen deze dan binnen jouw HRM systeem integreren. Dit betekent dat wanneer je de vragenlijsten gaat versturen naar je cliënt, jouw logo op de vragenlijst is te zien. 
 
Databeveiliging
Verwerker heeft de volgende beveiligingsmaatregelen genomen: 
Logische toegangscontrole, gebruikmakend van sterke wachtwoorden, fysieke maatregelen voor toegangsbeveiliging, encyptie (versleuteling), organisatorische maatregelen voor toegangsbeveiliging, beveiliging van netwerkverbindingen via de technologie Transport Layer Security (TLS). 
Geheimhoudingsplicht medewerkers en ingeschakelde derden. 
 
HRM abonnement
Je bent gerechtigd om de logo’s van NEURO4COACH en NEURO4PROFIEL en de naam NEURO4COACH en NEURO4PROFIEL, te gebruiken maar zal deze nimmer als handelsnaam bij het KvK inschrijven. 

 

Voorwaarden

CellCare Academy biedt zorgprofessionals die bekend zijn met neurotransmitters de mogelijkheid om een HRM-abonnement af te sluiten. Het interpreteren van de testuitslag van het Neuro4Profiel en het opstellen van gedegen advies vraagt om de nodige kennis.

 

Heb je de Masterclass Neurotransmitters óf een overeenkomstige opleiding in combinatie met de CellCare Academy praktijkdag Neurotransmitters gevolgd, dan kan je een HRM-abonnement bij ons afsluiten en het Neuro4Profiel in je praktijk gaan toepassen.

Ben je enthousiast over het Neuro4Profiel maar beschik je nog niet over voldoende kennis om er goed mee te kunnen werken? Volg dan onze Masterclass en maak jezelf wegwijs in de complexe wereld van de neurotransmitters. Klik hier voor meer informatie en inschrijven!

Informatie ontvangen? Laat je e-mailaders achter!