Docenten

Bij CellCare Academy werken we met drie bevlogen docenten die uitgebreide kennis en ervaring meebrengen vanuit hun eigen vakgebied.

alt
Casper Beukema
alt
Casper Beukema

Casper is orthomoleculair k-PNI therapeut en docent. Sinds 2014 voert hij zijn praktijk, Food4Medicine, in Middelburg. Sinds een aantal jaar werkt hij ook als productadviseur en schrijft regelmatig artikelen over gezondheid in vakbladen en voor websites.

 

Het is geen toeval dat onderwerpen als neurotransmitters, HSP en verslaving een groot deel van zijn lessen vertegenwoordigen. 

 

Zijn interesse ligt in de interactie tussen lichaam en de psyche, waar hij een grote nadruk op legt tijdens zijn lesdagen.

 

Casper werkt volgens het principe van eenvoud. Als iets begrijpelijk en met veel voorbeelden wordt verteld zal je het eerder kunnen vertalen naar de praktijk. 

 

Zijn sterke kant is het kunnen overbrengen van complexe materie op een enthousiaste en leuke manier. 

 

“Passie zonder kennis is blind, kennis zonder passie is leeg”

 

alt
Dorte Kramers
alt
Dorte Kramers

"Ik ben Dorte Kramers en heb een praktijk voor orthomoleculaire voedingstherapie. Daarnaast werk ik sinds 2019 als orthomoleculair adviseur voor Biovis diagnostik, een Duits laboratorium. Ik ben freelance trainer en docent bij verschillende opleiders, en verzorg webinars en seminars over diverse onderwerpen. Mijn interesses en specialisaties liggen bij darmproblematiek en spijsvertering, hormonen en de huid. In de praktijk ben ik eerder generalist.

 

Lesgeven vind ik een van de leukste dingen die er is. Na mijn studie Engelse taal- en letterkunde heb ik jaren gewerkt als taaldocent, en 4 jaar lang heb ik samen met een vriendin een taalinstituut gerund. Toen ik in 2014 begon met de opleiding tot orthomoleculair therapeut, raakte ik gegrepen door de wondere werking van ons lichaam. Die fascinatie heeft me nooit verlaten en ik draag heel graag vanuit mijn passie voor het vak mijn kennis aan anderen over."                

alt
Drs. Christa Tromp-Willemsen
alt
Drs. Christa Tromp-Willemsen

Neuropsycholoog, orthomoleculair therapeute en docente.

 

Christa heeft na haar gymnasium psychologie gestudeerd met als afstudeerrichting Neuro- en Revalidatiepsychologie. Vanaf 2000 ontwikkelde zij haar passie voor natuurlijke en complementaire geneeskunde. Zij heeft jarenlang een commerciële rol gehad in zowel de voedingsmiddelenindustrie als ook de farmaceutische industrie. Uiteindelijk heeft zij haar passie omgezet in een opleiding orthomoleculaire therapie en is ze haar eigen praktijk gestart. Hierin bleef ze trouw aan haar eerste liefde, de psychologie, en behandelde in haar praktijk veel patiënten met depressieve klachten, angst, burn-out, niet lekker in hun vel zitten, AD(H)D. Ze heeft ervaring als docente vaardigheidsonderwijs (gynaecologie) aan het Radboudumc en het geven van productpresentaties. Bij CellCare Health Group werkt ze sinds begin 2018 als Science Team Member en is ze als docente verbonden aan de CellCare Academy.