Masterclass Neurotransmitters

Verlies van motivatie, focus, daadkracht, stressbestendigheid, emotionele veerkracht, een verstoorde pijnbeheersing en depressieve gevoelens zijn geen persoonlijkheidskenmerken! Het zijn slechts een aantal kenmerken van een verstoord neurotransmitterprofiel.

 

Tijdens deze driedaagse Masterclass Neurotransmitters leer je door middel van een aangepast Braverman model (het Neuro4Profiel) binnen een paar minuten onder de motorkap van je cliënten te kijken. Wat drijft hen? Zijn er tekorten? Is er kans op een fysiek probleem?
Dit wordt allemaal duidelijk aan de hand van de eigenschappen en deficiëntie kenmerken van de neurotransmitters dopamine, acetylcholine, GABA, serotonine en glutamaat.


Door dit model toe te passen ben je in staat om in een korte tijd een enorme verdieping te geven aan je huidige therapie.

 

Docent Casper Beukema leert je in deze 3-daagse masterclass:

  • Hoe je binnen vijf minuten vertrouwen kunt bewerkstelligen bij je cliënt door deze beter te begrijpen.
  • Een praktisch toepasbaar model te hanteren die de huidige situatie van je client én het verloop in kaart brengt.
  • Welke voedings-, leefstijl- en suppletie adviezen aansluiten op de situatie van je cliënt, wat de slagingskans van je therapie verhoogt.

Benieuwd wat je nog meer gaat leren? Kijk onder het kopje 'Inhoud'

Of bekijk onze gratis introductie Webinar! Klik hier.

 

 

Profiteer tot 14 juli van vroegboekkorting van € 495,00 voor € 425,00

 

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding:  mental coaches, trainers, leefstijlcoaches, neurofeedbackers, osteopaten, mesologen, PNI-therapeuten, natuurgeneeskundigen,

psychologen, verpleegkundigen,sportinstructeurs, fysiotherapeuten, artsen.

 

De opleiding is dus geschikt voor alle enthousiaste beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, die op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus van het menselijk functioneren.

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Locatie
Inschrijven

VROEGBOEKKORTING VAN  € 495,00 VOOR € 425,00 - LOCATIE VAN DER VALK BREDA IN BREDA

Reviews
Extra informatie