Masterclass Neurotransmitters

Deze 3-daagse masterclass Neurotransmitters staat geheel in het teken van de vier primaire neurotransmitters Dopamine, Acetylcholine, GABA en Serotonine. Neurotransmitters spelen een belangrijke rol bij de interne communicatie tussen de zenuwcellen in de hersenen en darmen en de rest van het lichaam.

 

In deze masterclass wordt veel aandacht besteed aan een vereenvoudigde , praktische en vernieuwende manier van kijken naar de functionaliteit van neurostransmitters, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten die vertaald zijn naar praktische toepassingen.

 

Deze masterclass leert je werken met het Neuro4Profiel, een interpretatie die gebaseerd is op de resultaten van de Braverman assessment. De vier primaire neurotransmitters kunnen met het Neuro4Profiel omgezet worden in een functionele score. Het is één van de weinige assessments die zowel inzicht in de werking van het brein, gedrag, als het fysiek functioneren geeft. Het Neuro4Profiel is gebaseerd op een door CellCare Academy ontwikkeld algoritme. Deze methodiek geeft inzicht in de functionaliteit en onderlinge balans van de primaire neurotransmitters, en kan als basis dienen voor iedere op maat gemaakte behandeling.

 

Immer, verstoorde neurocommunicatie is betrokken bij het ontstaan van iedere vorm van ziekte.

Inschrijven
Masterclass Neurotransmitters
28, 29 januari 2021 & 4 maart 2021
Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding: artsen, verpleegkundigen, psychologen, fysiotherapeuten, sportinstructeurs, mental coaches, trainers, neurofeedbackers, osteopaten, mesologen, PNI-therapeuten en natuurgeneeskundigen.

De opleiding is dus geschikt voor alle enthousiaste beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, die op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus van het menselijk functioneren.

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Deze opleiding sluit goed aan bij:
Extra informatie

Lestijden:

Deze lesdagen starten om 09:00 uur en eindigen om 16:30 uur

Bel: +31 (0) 341 743 993 of stuur een bericht

Bedankt voor uw reactie

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.