Praktijkdag Neurotransmitters

Wil je meer met neurotransmitters en het Neuro4 Profiel werken of merk je dat het toch best lastig is in de praktijk? Dan is deze praktijkdag iets voor jou!

 

Een voorbereiding op deze dag is niet nodig. Wel is het noodzakelijk om voorafgaand aan deze praktijkdag een opleiding op het gebied van de neurotransmitters, zoals de Masterclass Neurotransmitters of de Braverman gevolgd te hebben.
Je kunt de uitslagen meenemen van cliënten die we vervolgens klassikaal en anoniem gaan bespreken. Alleen casussen waar je al een anamnese mee hebt gehad zijn nuttig. Zo kunnen we onze bevindingen bevestigen of uitsluiten.

 

Tijdens deze praktijkdag worden casussen besproken op basis van de neurotransmitter uitslag. Deze dag is uitermate geschikt om:

-  meer bekend te worden met de manier van denken en interpreteren van neurotransmitters en het Neuro4 Profiel
- de theorie naar de praktijk te leren vertalen zodat je er alles uit kunt halen
- casussen te bespreken waar je in jouw praktijk mee vastloopt
- het werkingsmechanisme te begrijpen van de uitslag, zodat de cliënt begrepen wordt

Voor wie?

Deze bijscholing isbedoeld voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding:  PNEI / PNI-therapeuten,  natuurgeneeskundigen, psychologen, artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, sportinstructeurs, mental coaches, trainers, neurofeedbackers, osteopaten, mesologen, deze praktijkdag is dus geschikt voor alle enthousiaste beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, die vooral op het gebied van neurotransmitters werken en op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus functioneren van de neurotransmitters. Ben je niet werkzaam in het (para)medische werkveld, maar heb je wel interesse in ons scholingsaanbod, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Locatie
Reviews
Extra informatie