PNEI-Fundament

PNEI is de medische wetenschap die relaties onderzoekt en verbanden legt tussen o.a. brein, zenuwstelsel, immuunsysteem en hormonen. 

Voor beginnende zorgprofessionals heeft CellCare Academy een aantal PNEI-basismodules samengesteld waarin ‘must-knows’ van leefstijlgeneeskunde, gezondheidswetenschap en orthomoleculaire geneeskunde samenkomen. Leefstijlgeneeskunde is een groeiende tak binnen de gezondheidszorg waar voeding, gedrag, biochemie en leefstijl samenkomen.

Vanwege de vele praktische voorbeelden en behandeladviezen zijn deze modules ook zinvol als verdieping voor ervaren behandelaars.

 

PNEI-Fundament (modules 1 t/m 5)

  • PNEI 1. Chronische Aandoeningen Ontrafeld
  • PNEI 2. Gut-Brain-Immune-as
  • PNEI 3. Methylatie en Genexpressie
  • PNEI 4. Hormoonassen
  • PNEI 5. Adaptatieleer en Prestatieverbetering
     

In deze 5 modules leer je, naast diepgaande theoretische kennis, de basismodellen van de PNEI beroepsmatig toe te passen, patronen te herkennen, voedingsinterventies en suppletie strategieën te maken en in te zetten, functionaliteit van neurotransmitters te herstellen, een protocollaire en gestructureerde behandeling op te zetten, en de basisprincipes van basale laboratoriumdiagnostiek. Er wordt ieder lesblok tijd besteed aan casuïstiek, daarnaast wordt je de mogelijkheid geboden om zelf de effecten van een PNEI-strategie te ervaren.

Elke module is afzonderlijk te volgen maar samen vormen ze een geheel.

 

Iedere module omvat klinische en biochemische diagnostiek, interpraties en praktische toepassingen.

 

Wanneer je voor 4 of meerdere modules tegelijk inschrijft ontvang je 10% korting.

 

 

Filter
Categorieen
Niveaus
Tags