De verborgen kracht van ademhaling

'Ademhaling is de meest onderschatte tool op weg naar een goede gezondheid'

 

Ademen, zo vanzelfsprekend, maar en zo vaak onderschat en vaak verkeerd begrepen.

Een gebalanceerde ademhaling draagt bij aan een essentieel aspect van het leven, namelijk de afgifte van zuurstof aan de cellen op de juiste wijze.

De combinatie van orthomoleculaire inzichten, beweging en ademhaling zijn een essentiële verbinding want opname van voedingstoffen en mentale staat staan direct in verbinding met iemands ademhaling.

 

Tijdens deze scholing basiskennis ademhaling, zal Dennis Huizenga het onder andere gaan hebben over;

  • ademhaling en sport
  • ademhaling en fysiologie
  • ademhaling en herstel
  • ademhaling en de opname van voedingsstoffen

Je leert tijdens deze ademhalingstraining allerlei aspecten over ademhalen, hoe deze toe te passen en wat de verschillende groepen zijn in ademhaling. 

Ook zal Dennis je tijdens deze ademhalingstraining 3 verschillende ademtechnieken laten ervaren die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse bestaan en in je praktijk.

Voor wie?

Deze scholing is bedoeld voor alle enthousiaste beroepsoefenaars in de gezondheidszorg, die op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus van het menselijk functioneren.

Geschikt voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding, die binnen hun eigen gebied, hun aanpak willen verbreden door een combinatie met een goede ademconditie en functionele ademhaling.

Dit kunnen Orthomoleculaire therapeuten zijn, Natuurgeneeskundigen, Fysiotherapeuten, Sportinstructeurs, Mental coaches, Neurofeedbackers, Osteopaten, Mesologen, PNI-therapeuten, Artsen, Verpleegkundigen, Psychologen,

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Locatie
Reviews
Extra informatie