Artrose, Artritis en Jicht

Je leert de noodzakelijke werkingsmechanismen van het bewegingsapparaat die je direct in de praktijk kunt toepassen om het verschil te maken.

Botten, spieren en kraakbeen zijn dynamische weefsels en hebben de juiste voorwaarden nodig om gezond en sterk te blijven. Het is een misvatting dat bot- en kraakbeenweefsel niet meer kan regenereren. Zolang er cellen zijn is er hoop. We gaan kijken naar Artrose, Artritis en Jicht en de interventies die noodzakelijk zijn voor een effectief herstel.

Zoals het hoort nemen we een integrale houding aan en benaderen het vanuit een aantal hoeken:

  • beweging
  • voeding
  • stress
  • hormonen
  • toxines en afvalstoffen

 

Voor wie?

Deze bijscholingen zijn bedoeld voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding: artsen, verpleegkundigen, psychologen, fysiotherapeuten, sportinstructeurs, mental coaches, trainers, neurofeedbackers, osteopaten, mesologen, PNI-therapeuten en natuurgeneeskundigen. De module is dus geschikt voor alle enthousiaste beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, die op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus van het menselijk functioneren. Ben je niet werkzaam in het (para)medische werkveld, maar heb je wel interesse in ons scholingsaanbod, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Locatie
Inschrijven

Tijd: 09:30 - 16:30 uur   Factuur: volgt 2 a 3 weken voor de lesdag(en) plaats vindt.

Reviews
Extra informatie