Traumatic Brain Injury en Functionele Neurologie HGA 3. (Hersen Gerelateerde Aandoeningen)

De gevolgen van fysiek trauma van het brein kunnen blijvende functionele verstoringen geven die het dagelijks functioneren drastisch kunnen ontregelen, zowel op korte als op lange termijn. Hoe pak je dat aan? Op welke kenmerken moet je letten en welke training is er mogelijk naast neurobiochemische ondersteuning van belang? Daar geeft deze scholing antwoord op. 

 

We gaan ook in op gedragsmatige interventies en hoe we hiermee de neurochemie gericht kunnen beïnvloeden. Aan bod komen onder andere, het belang van het circadiane ritme, ademhalingstechnieken om inflammatie te dempen en arousal te moduleren en het belang van slaap.

  • de gevolgen van fysiek trauma
  • Neurologische verstoringen
  • hoe herken je dit en welke training is er mogelijk naast neurobiochemische ondersteuning? 
Voor wie?

Deze scholing is bedoeld voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding: Artsen, Verpleegkundigen, Psychologen, Fysiotherapeuten, Sportinstructeurs, Mental coaches, Trainers, Neurofeedbackers, Osteopaten, Mesologen, PNI-therapeuten en Natuurgeneeskundigen. De opleiding is dus geschikt voor alle enthousiaste beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, die op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus van het menselijk functioneren. 

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Locatie
Reviews
Extra informatie