HGA 1. Moleculaire Psychiatrie en Advanced Tryptofaan Metabolisme

Veel Nederlanders kampen met stemmingsproblemen, angsten, verminderde slaapkwaliteit en stress. De gevolgen voor onze hersenen kunnen desastreus zijn op de lange termijn. We zoomen in op de relatie oxidatieve stress, gut-brain-immune-as, de werking van serotonine, tryptofaan en tal van mechanismen waarbij vitamine B3 een essentiële rol speelt. De moleculaire psychiatrie gaat in op de mechanismen van met name depressie en schizofrenie.

  • Oxidatie van neurotransmitters, methylering en andere mechanismen achter schizofrenie
  • Angst- en stemmingsproblemen
  • Psychiatrische aandoeningen
  • Stressgerelateerde problematiek 
Voor wie?

CellCare Academy organiseert Advanced masterclasses voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding bijvoorbeeld voor: artsen, verpleegkundigen, psychologen, fysiotherapeuten, sportinstructeurs, mental coaches, trainers, neurofeedbackers, osteopaten, mesologen, PNI-therapeuten, natuurgeneeskundigen en is geschikt voor alle enthousiaste beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, die op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus van het menselijk functioneren.

Een Advanced Masterclass vraagt voldoende basiskennis en ervaring in de praktijk en is bij uitstek een interessante scholing voor ervaren beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg.

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Locatie
Reviews
Extra informatie