Praktijkdag Nutrigenomics Advanced

Tijdens deze praktijktraining word je als GeneCoach Professional verder opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit de DNA-analyse te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's.  

Deze praktijktraining staat in het teken van praktijkervaring opdoen en praktische complexe aandoeningen te behandelen. Iedere praktijkdag is uniek want er worden meerdere actuele casereports uitgewerkt.

 

Deelnemers kunnen vooraf casussen van cliënten, waar al een DNA-analyse van is gemaakt, aandragen waaruit een keuze ter behandeling tijdens de praktijkdag wordt gemaakt.

 

25% korting*

* Wanneer je de Praktijkdag Nutrigenomics Advanced al eens hebt gevolgd, ontvang je op iedere volgende Praktijkdag Nutrigenomics Advanced een korting van 25% op je deelnamekosten. Gebruik kortingscode PNAher25

Inschrijven
Voor wie?

Deze praktijktraining is bedoeld voor de Genecoach Professional, die al werkzaam is met het DNA rapport en al eerder heeft deelgenomen aan de Masterclass Nutrigenomics. 

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Deze opleiding sluit goed aan bij:
Extra informatie

Bel: +31 (0) 341 743 993 of stuur een bericht

Bedankt voor uw reactie

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.