Masterclass Nutrigenomics

Vergroot je praktijkresultaten met aanvullend DNA-onderzoek

 

  • Staat maatwerk en persoonsgerichte aanpak hoog in jouw vaandel?
  • Vind jij innovatie en wetenschap in je praktijk belangrijk?
  • Ben jij iemand die klachtenpratronen wilt herkennen en verklaren? 

 

In deze 3-daagse masterclass Nutrigenomics wordt genetisch profileren beschouwd als een brug tussen gezondheidswetenschap en functionele geneeskunde. Het is zowel science based als practice based. 

Een genetisch profiel is niet bedoeld als diagnostiek, maar om de werking van een aantal primaire stofwisselingsprocessen in hun werking te kunnen lezen om daarmee verbanden te kunnen leggen met gezondheid van zowel het verleden, het heden als voor de toekomst.

Deze masterclass leert je genetische profielen te lezen, de invloed van SNP's te interpreteren en te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt en verder uit te werken naar een epigenetisch herstelprogramma en voedingsadvies op maat.

Dit maakt het mogelijk om oorzakelijk te kunnen behandelen, een passende dosis-effect verhouding te bepalen, evenals gerichter aanvullende diagnostiek te kunnen toepassen.

 

'Het probleem is niet dat we nog niet alles weten van ons DNA, het probleem is dat we niets doen met dat wat we wel weten!'

Inschrijven
Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding: Artsen, Verpleegkundigen, Psychologen, Fysiotherapeuten, Sportinstructeurs, Mental coaches, Trainers, Neurofeedbackers, Osteopaten, Mesologen, PNI-therapeuten en Natuurgeneeskundigen. En geschikt voor alle enthousiaste beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, die op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus van het menselijk functioneren. 

Inhoud
Accreditatie
Kosten
Docenten
Deze opleiding sluit goed aan bij:
Extra informatie

Lestijden:

Deze lesdagen starten om 09:00 uur en eindigen om 16:30 uur

Leslocatie:

Midden Engweg 43

3882 TS, Putten

Bel: +31 (0) 341 743 993 of stuur een bericht

Bedankt voor uw reactie

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.